Datum

17 maart 2019 11:00

Accommodatie

Onbekend

Onder barre omstandigheden voetballen is momenteel een feit. Het winterse weer heeft plaatsgemaakt voor onstuimig herfstweer als voorloper op de aanstaande lente! Zou het zondag 17 maart wel doorgaan gezien de heftige regenbuien van de afgelopen week. Zondagochtend 09:15 kwam het verlossende antwoord van coach wimke, bij BVV gingen de thuiswedstrijden door. In aanloop naar de wedstrijd afmeldingen van Timo en Noud, Johan meldde zich op de wedstrijddag ziek bij de coach zodat de teller vandaag bleef steken op 15 spelers. Ook vandaag een uitgedunde staf zodat opnieuw het technisch duo Vorstenbosch/Boogmans de klus tegen Elshout moesten klaren. Klokslag 10:30 aanbeland in de kleedkamer begon coach Wimke zijn bespreking met een waarschuwing naar zijn mannen. Pas op voor onderschatting mannen, dat heeft ons al punten tegen CHC gekost! Het strijdplan werd besproken, wissels waren bekend dus er kon aan de warming up beginnen worden. De velden lagen er goed bij gezien de regen die was gevallen. 11:00 floot scheidsrechter voor de aftrap en kon er gevoetbald worden. BVV is vanaf de aftrap de betere partij. Echter speelt het slordig en te geforceerd naar voren. Giovanni Maas opent al vrij vroeg de score en het is 1-0. De onvermoeibare Viet scoort niet veel later de 2-0. Eindigt de eindstand in dubbele cijfers? Niks is minder waar, het spel bij BVV verslapt en het is zowaar Elshout dat terugkomt in de wedstrijd 2-1. Een rommelige eerste helft resulteert niet in een overwicht voor BVV. Via een vrije trap van opnieuw Giovanni Maas word het voor de rust 3-1. In de rust benoemt de coach de vlakke eerste helft. De coach zag dat Elshout het zijn ploeg niet lastig zou gaan maken wat niet motiverend werkt voor zijn ploeg. Het wisselbeleid word met de wedstrijd lastiger en ook vandaag moet de coach weer puzzelen om het eerlijk te blijven doen. 2 wissels worden er in de rust doorgevoerd en in de loop van de 2e helft nog eens 2. 2e helft speelt BVV in een hoger tempo en rijgen de kansen zich aaneen. Jan van Zijl weet na zijn invalbeurt meteen raak te schieten uit de voor hem eerste kans. Ook de ingevallen Dave weet goed door te komen in de as van het veld en het staat 5-1. Giovanni Maas en Bas maken goed gebruik van de wind en weten via bekeken afstandsschoten de score op te voeren naar 8-1. Giovanni noteert zijn 3e goal en Bas is verantwoordelijk voor 2 doelpunten. De mannen uit Elshout blijven sportief ondanks de hoge score en moeten de meerdere erkennen in BVV. Na 90 minuten eindigt de wedstrijd in een 8-1 overwinning voor BVV 5.Na afloop van de wedstrijd zag Wimke 2 verschillende helften waarbij hij de eerste helft een 5 gaf en de 2e helft een 7. De coach zag de 2e helft gehele controle veel kansen en een tegenstander die geen kans kreeg. Aanstaande weekend 24 maart geen wedstrijd voor BVV 5. Het programma word 31 maart hervat met een thuiswedstrijd tegen OSC. Hopelijk voor de coach weer een hoge opkomst qua spelers maar ook stafleden. Je leest wel dat het leven van een topcoach in de kelderklasse van het amateurvoetbal niet over rozen gaat! Desalniettemin zijn wij blij met onze coach Wimke Vorstenbosch!
Tot 31 maart.
Opstelling BVV: Gio, Nigel, Hendrie, Antoine/(Frans), Frank/(Dave), Ronald, Mike, Bas, Viet/(Jan), Angelo/(Martijn) en Giovanni.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!