Datum

14 april 2019 12:15

Accommodatie

Onbekend

Zondag 14 april stond de uitwedstrijd tegen Den Dungen op het programma. Wimke had afmeldingen ontvangen van Timo, Viet en Noud zodat de teller bleef steken op 15 spelers. De coach wilde de tegenstander vroeg onder druk zetten en snel op voorsprong komen. 12:15 vond de aftrap plaats en er kon gevoetbald worden. BVV5 speelt de bal geduldig rond echter ontbeert het aan beweging voor de bal. BVV5 straft de fouten in de achterhoede van Den Dungen af. Angelo neemt de 0-1 voor zijn rekening. Jan is scherper dan zijn tegenstander en de keeper en straft de miscommunicatie af en het is al vroeg 0-2. Den Dungen komt snel terug in de wedstrijd door de 1-2 te scoren. Giovanny maakt snel de 1-3 via een uitgekiende lob. Angelo vergroot de marge naar 1-4 via een bekeken schot.
De coach krijgt hetgeen hij van zijn mannen vraagt. In de rust 4 wissels en met vers bloed de 2e helft in. Wat er dan vervolgens in de ploeg sluipt? Een goed uitgespeelde aanval die normaliter een doelpunt oplevert word dit keer niet goed uitgespeeld en BVV5 verzuimt verder uit te lopen op Den Dungen. Wat er dan in 9 minuten gebeurt is echt onbeschrijflijk. Een riante voorsprong is compleet weggegeven en BVV5 ziet Den Dungen op gelijke hoogte komen. Ongelooflijk maar keiharde waarheid. Het geduldig rond laten gaan van de bal is totaal verdwenen maar bovenal is de gehele organisatie weg. Kansen worden er niet gecreëerd door BVV5 en Den Dungen ruikt zijn kans. De beste kans in de 2e helft is dan ook aan het einde van de 2e helft dan ook voor den dungen. Een harde kopbal word goed gepareerd door keeper Gio. Na 90 minuten eindigt de wedstrijd dan ook in 4-4. Na afloop een teleurstellende uitslag. Het was een wedstrijd met 2 gezichten. De eerste helft was redelijk tot goed en een slechte 2e helft. De coach zag dat zijn wissels niet goed uit waren gevallen. De 3 wissels in de as waren mogelijk cruciaal. Wimke zag deze wedstrijd als wijze les voor het verdere verloop van de competitie. Nu 2 weken geen wedstrijden en dan hervat BVV5 de competitie 5 mei thuis tegen engelen! Het belooft een spannend competitie einde te worden!
Opstelling BVV5: Gio, Nigel, Dave/(Hendrie), Frank/(Martijn), Frans, Mike, Bas/(Ronald), Antoine, Jan/(Johan), Angelo en Giovanny

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!