Kennismaking selectie 2017-2018 - s.c. B.V.V. Bossche Voetbalvereniging

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Kennismaking selectie 2017-2018

1 juni 2017 15:00


Uitnodiging voor presentatie en kennismaking selectie.

Hallo beste betrokkenen van de Bossche Voetbal Vereniging,

Mijn naam is Theo van Geffen, 47 jaar en mag komend seizoen als hoofdtrainer aan de slag bij BVV Timmermans Infra.

Ik woon op fietsafstand van de club, In Rosmalen, ben getrouwd en heb 5 kinderen. Als speler heb ik vaak tegen BVV mogen spelen, Met Schijndel als Jeugdspeler en met OJC Rosmalen en Wilhelmina Boys als speler van het eerste team.Naast deze drie genoemde clubs ben ik actief geweest als speler bij vv Rossum en Nivo Sparta.
Bij deze laatste club ben ik momenteel hoofdtrainer en zijn we aan het strijden voor promotie naar de 1e klasse. Als Hoofdtrainer ben ik verder actief geweest bij VV Haarsteeg, Maliskamp en Hedel, waarbij we zowel met Maliskamp als Hedel promoveerden.
Komend seizoen zoals gezegd naar BVV, een club met een rijke historie.
Met het aanblijven van bijna de gehele huidige selectie, aangevuld met twee ex BVV'ers en twee aanstormende talenten heb ik een goed gevoel over de sterkte van de groep. We gaan ons zeker weer mengen bij de bovenste 6 waarbij het doel is om mee te doen voor de prijzen, minimaal een periode kampioenschap.
Het seizoen start voor ons op dinsdag 27 juni as. Dan komen we met de nieuwe selecties (1e , 2e en JO19-1) bij elkaar om kennis te maken.
Bij deze worden de supporters en sponsoren van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De avond begint om 19.30 uur.
Hopelijk tot dan.
Met sportieve groet,
Theo van Geffen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!