Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Loting districtsbeker 2021-2022

31 juli 2021 14:15


Groep 3-07
BMC
BVV
Hedel
Maliskamp

DEN BOSCH – De ‘loting’ voor de poulefase van de districtsbeker is weer verricht. Net als voorgaande seizoenen heeft de KNVB de clubs uit de 1e en 2e klasse weer aan elkaar gelinkt. In die poules gaan de beste twee ploegen door. In de poules met 3e/4e/5e klassers bekert alleen de winnaar verder. BVV zit met BMC, Hedel en Maliskamp in 1 poel.
Opmerkelijke paringen: Helvoirt en Nemelaer treffen elkaar, Wilhelmina speelt tegen RWB (met enkele oud-Wilhelminianen in de gelederen) en ook Nulandia en Nooit Gedacht zullen elkaar weer tegenkomen. Verder vormen Den Dungen, RKKSV, RKVSC en TGG in onze ogen toch wel de ‘poule des doods’, terwijl ook de poule met BMC, BVV, Hedel en Maliskamp er mag zijn. RKDVC kan zich weer opmaken voor een confrontatie met buurman FC Drunen, Alem en DSC spelen ook in de beker tegen elkaar en ODC treft met LSV en Essche Boys twee gemeentegenoten. OJC Rosmalen is als hoofdklasser al zeker van de 2e ronde.

Ook voor de hoogst spelende zaalvoetbalteams is de loting bekend. ZVS/Bodemflex neemt het in eigen huis op tegen competitiegenoot ZVG/Cagemax van Ian Willems en Raoel Noijen. FCK/De Hommel is als eredivisionist vrijgesteld van de eerste ronde.

Bron: 073voetbal.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!