Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Sponsoring bij BVV

 

SPONSOR WORDENBVV is trots op zijn leden, vrijwilligers en sponsoren. Mede dankzij jullie kunnen we als club mooie stappen maken.

Om een succesvolle vereniging te blijven is uw steun nodig. De vereniging faciliteert alle benodigdheden om de spelers en speelsters wekelijks te laten trainen en spelen. Hulp van de vele vrijwilligers bij de vereniging is onmisbaar, maar daarnaast is de financiële en materiële inbreng van sponsoren van groot belang.

Heb jij een hart voor de club, en wil jij de club graag op weg helpen? Door een bijdrage te leveren kan de club zich nog meer inzetten voor de spelers, en als club verder door ontwikkelen. Samen met de steun van sponsoren is het mogelijk om alle leden en supporters op zowel sportief als recreatief gebied te laten genieten van het voetbal. Het plezier en de ontwikkeling van de spelers staat bij ons al vereniging voorop. We vinden het daarom belangrijk om goede trainers aan te stellen, die onze leden goed kunnen begeleiden en plezier in het voetbal kunnen bieden.  


Sponsormogelijkheden

BVV biedt de volgende sponsormogelijkheden aan:

  • Sponsorbord
  • Windscreen
  • Balsponsoring (u kunt balsponsor worden van BVV 1)
  • Logo op de website (uw logo kan op alle pagina’s worden getoond in een roterende sponsorlijst.)
  • Teamsponsoring (U kunt als sponsor een bijdrage leveren aan de uitstraling van één of meerdere teams door teamsponsor te worden. Deze sponsoring kan bestaan uit onder andere tenues, inloopshirts, trainingspakken, tassen, coachjassen en presentatiekleding.)

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie bestaat uit een team van twee vrijwilligers, die nauw verbonden zijn met het bestuur. De leden zijn: Will van de Wiel en William van den Berk

Contact

Wil je meer informatie ontvangen, of graag sponsor worden? U kunt dan contact opnemen via het volgende e-mailadres: wlvandewiel@hetnet.nl of wvdberk68@gmail.com

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!