Datum

31 maart 2019 11:00

Accommodatie

Onbekend

Op de dag van half vasten, de dag dat bekend werd gemaakt dat de KNVB de overname van FC Den Bosch afkeurde ging in de nacht de klok een uur vooruit. Vaarwel wintertijd, welkom zomertijd. Zondag 31 maart 2019 stond er voor BVV5 de wedstrijd tegen OSC'45 op het programma. Wimke had 3 afmeldingen ontvangen van Martijn, Mike en Viet en had de beschikking over 15 spelers om OSC te gaan bestrijden. De mannen uit Orthen hadden er zin en zochten bijtijds de kleedkamer op. Klokslag 10:30 maakte Wimke aanstalten richting de kleedkamer en zag tot zijn verwondering een nagenoeg complete staf, hij waande zich in luxe in tegenstelling tot de afgelopen wedstrijden! Wimke kon direct zijn management kwaliteiten inzetten om de onstane onrust over FC Den Bosch weg te managen. Tevens onstond er een dialoog over hoe BVV5 het seizoen gaat benaderen. De huidige situatie is dat BVV5 nu koploper is, gaan we voor de titel of niet? Tel daarbij op dat de coach elke week moet puzzelen om het iedereen naar zijn zin te maken. Het leven van een topcoach gaat niet over rozen beste mensen! Gaat de huidige coach Wimke na dit seizoen met voetbalpensioen? De coach zelf doet er vooralsnog geen uitspraken over! Ook vandaag kon Wimke weer aan de bak.  De ervaren coach begon zijn bespreking met een waarschuwing over de tegenstander. Hij blikte terug op de eerdere wedstrijd en zag vandaag een aantal andere gezichten. Volgens de coach een stugge tegenstander die niet onderschat moet worden. De opstelling werd doorgenomen en de basiself kon aan de warming up beginnen zodat er om 11:00 afgetrapt kon worden. De eerste helft golft het spel op en neer. OSC probeert BVV op te vangen en vanuit de omschakeling gevaar te stichtten. BVV kan een aantal keer gevaarlijk worden door de ruimte achter de verdediging te bespelen. OSC krijgt met name wat kansen uit vrije trappen en BVV slechts een handje vol kansen zonder echt de keeper van OSC te testen. Toch komt BVV de eerste helft op voorsprong via Bas die met een intikker de 1-0 scoort. Kort daarna is Angelo alert op een voorzet die bij de 2e paal beland en bekeken de 2-0 scoort. BVV slaat vlak voor de rust toe om de voorsprong naar zich toe te trekken. In de rust is de coach nog niet zeker van de overwinning en blijft Wimke hameren op de stugheid van OSC. Met 4 wissels in de ploeg gaat Wimke op jacht naar de zege. Na rust zijn de krachten bij OSC zichtbaar minder. BVV maakt daar dankbaar gebruik van en het is Jan die de 3-0 voor zijn rekening. Niet veel later is het Johan die de 4-0 voor zijn rekening neemt. Overwinning is een feit en de mannen uit Orthen blijven de wedstrijd sportief uit spelen. Keeper Gio kan helaas niet voorkomen dat OSC op 4-1 komt. Johan zorgt voor het slotakkoord en scoort de 5-1. Na afloop van de wedstrijd was de staf tevreden over het behaalde resultaat en betitelde Wimke het als een keurige overwinning! BVV5 is niet bezig met wat er op de andere velden gebeurd maar benaderd iedere tegenstander iedere week op dezelfde manier. Zondag 7 april speelt BVV thuis tegen de nummer 2 Real Lunet. Vooraf een mooi affiche tussen de 2 topploegen volgens de ranglijst.
De staf en spelersgroep lijken er klaar voor te zijn!

Opstelling BVV: Gio, Frans, Dave, Frank, Timo/(Nigel), Noud/(Ronald), Bas/(Hendrie), Antoine, Jan, Angelo en Giovanni/(Johan)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!