Datum

5 mei 2019 11:00

Accommodatie

Onbekend

Na het teleurstellend gelijke spel tegen Den Dungen wist BVV5 weer waar het stond. 2 weken geen wedstrijden voor BVV5 dus tijd om de batterij voor het restant van de competitie op te laden. Het belooft een spannend einde te worden. BVV staat op de eerste plek en heeft 4 wedstrijden te gaan met 5 punten voorsprong op concurrenten TGG, Real Lunet en Alem. Zondag 5 mei mocht BVV aantreden tegen FC Engelen. Coach Wimke had de beschikking over 16 spelers daar hij enkel afmeldingen had ontvangen van Mike en Dave. Aanbeland in de kleedkamer blikte de coach kort terug op de wedstrijd tegen Den Dungen en gebruikte deze wedstrijd als brug voor de wedstrijd tegen Engelen. Niks geen onderschatting, snel op voorsprong, ben geconcentreerd ook al moet je invallen het passeerde allemaal de revue. Opstelling werd doorgenomen en er kon aan de warming up begonnen worden. BVV begint voortvarend aan de wedstrijd. Jan word bij de eerste actie in de 16 meter gevloerd en BVV krijgt een penalty. Johan schiet raak van 16 meter en het is 1-0. Kansen volgen er voldoende echter staat het vizier niet op scherp. Jan weet BVV op 2-0 te brengen. Kort voor rust maakt Johan de 3-0 en gaat BVV de rust in. Wimke heeft niet veel aan te merken in de rust. Hij heeft 4 wissels en Antoine die uit voorzorg niet omgekleed had achter de hand. De 4 wissels werden ook doorgevoerd al is het wekelijks een puzzel. Na rust ook weinig aan de hand. Angelo neemt zijn ploeg aan de hand en scoort de 4-0 en de 5-0. De goed ingevallen Giovanny is verantwoordelijk voor het slotakkoord en neemt de 6-0 voor zijn rekening. Engelen kon het BVV vandaag niet lastig maken. Wimke was na afloop een tevreden man. Een ruime score en de 0 gehouden. De komende weken gaan cruciaal worden met wedstrijden tegen Alem en TGG als komende tegenstanders. Te weten zondag 12 mei waar het oranje aan de maas de tegenstander is. 10:30 mag BVV aan de bak in en tegen Alem. Met de verschillende afmeldingen die de coach nu al heeft ontvangen zal het een lastige puzzel worden. Wordt vervolgd
Opstelling BVV: Gio, Viet, Frank, Hendrie/(Frans), Timo/(Nigel), Martijn/(Giovanny), Bas, Ronald, Jan, Johan/(Angelo) en Noud

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!