Nieuw bestuur BVV - s.c. B.V.V. Bossche Voetbalvereniging

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Nieuw bestuur BVV

15 juli 2022 23:00


Op algemene ledenvergadering hebben de leden een nieuw bestuur gekozen

Beste BVV’-ers,

Vanavond op algemene ledenvergadering hebben de leden een nieuw bestuur gekozen!

Met gepaste trots stellen wij u het bestuur voor:

Robert Verhoeven, voorzitter s.c. B.V.V.
Edwin Bol, secretaris s.c. B.V.V.
Paul van Helvoort, penningmeester s.c. B.V.V.

Zij gaan direct aan de slag met het besturen van onze voetbalvereniging. Zij draagt er zorg voor dat de sport (zowel prestatief als recreatief) kan worden beoefend en dat de sportiviteit in teamverband wordt beoefend en uitgedragen. Het  bestuur laat zich adviseren door alle commissies binnen onze vereniging.

In het proces om te komen tot een nieuw dagelijks bestuur is dankbaar gebruik gemaakt van ‘verenigingsondersteuning’ van de afdeling Sport & Recreatie van de gemeente ’s-Hertogenbosch en van extern accountantsbureau Baker Tilly uit Den Bosch.

Wij feliciteren Robert, Edwin en Paul met hun benoeming in het bestuur en we zien de toekomst van vereniging BVV met volle vertrouwen tegemoet.
besuur_BVV.jpg
Van links naar rechts staan op de foto: Edwin Bol en Robert Verhoeven. In verband met vakantie ontbreekt Paul van Helvoort ontbreekt op de foto.

Verder deelde tijdens de vergadering Wil van de Wiel namens stichting sportpromotie s.c. B.V.V. mede dat Nico Vugts is toegetreden tot bestuur SSP.
Foto_bestuur_BVV_met_SSP.jpg
Van links naar rechts staan op de foto: Edwin Bol (bestuur BVV), William van de Berk (bestuur SSP), Wil van de Wiel (bestuur SSP), Nico Vugts (bestuur SSP) en Robert Verhoeven (bestuur BVV).

Tijdens de vergadering werd aftredend bestuurslid Frank van Dartel, door Ellen Roos van de gemeente 's-Hertogenbosch,  gehuldigd met een gouden draak speld voor uitoefening van zijn vrijwilligerstaken gedurende 53 jaar voor voetbalvereniging s.c. B.V.V.
Speld_gemeente_s-Hertogenbosch.jpg
Van links naar rechts staan op de foto: Gerard de Groen (aftredend voorzitter) en Frank van Dartel (aftredend penningmeester).

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!