Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Helpen jullie mee?

21 december 2021 9:30


We zijn aan het eind gekomen van een in meerdere opzichten bijzonder jaar. Ook 2021 zal de geschiedenisboeken ingaan als een jaar waarin corona een behoorlijke invloed heeft gehad op ieders functioneren. Een jaar van zakelijk of misschien zelfs persoonlijk verlies, met verdriet en soms eenzaamheid tot gevolg.

Daarom de wens: ‘Een hoopvol 2022’. Hoop op terugkeer naar een open samenleving met weer normale fysieke ontmoetingen bij BVV. Dit op een ondertussen ingrijpend opgeknapt en meer eigentijds geworden sportcomplex. Met de hoop dat deze facelift een extra impuls zal geven aan de verdere doorontwikkeling van ons voetbal en in het bijzonder voor nieuwe aanwas voor onze jeugdafdeling zal gaan zorgen. Ook voor ontvangst van onze gasten, evenals voor medegebruiker de jeugdafdeling van FC Den Bosch, is deze facelift een hele verbetering.

2022: een jaar van verbinden, respect, omzien naar elkaar met hopelijk sportief succes. Een jaar waarin we hopen ergens in januari weer met zijn allen te kunnen gaan trainen om in februari in competitieverband te gaan voetballen.
Een jaar waarin er eindelijk een volwaardig bestuur komt dat samen met commissies een sterk fundament vormt wat recht doet aan onze vereniging.
Na mindere sponsorjaren zal het ook een jaar moeten worden waarin, naast het behouden van onze trouwe sponsors, er alles aan gedaan moet worden om het vertrouwen en dus steun van ‘nieuwe’ sponsoren te krijgen. Met als doel: “Het met financiële hulp op een hoger peil brengen van het sportieve niveau in alle geledingen van BVV”.

Na de facelift zullen reclame-uitingen van onze sponsors teruggeplaatst moeten worden. Helpen jullie mee? Ondertussen moeten we ook op zoek naar nieuwe sponsors willen we onze sportieve ambities verder kunnen uitbreiden. Hierbij roepen wij jullie, leden BVV, op in eigen omgeving mogelijke sponsors (bv. bedrijf waar je werkt, winkelt, horeca waar je komt, e.a. relaties) enthousiast te maken voor BVV. Geef namen en contactgegevens aan ons door en wij pakken het verder op.
Want: “Alleen samen zijn wij sterk en heeft BVV echt een toekomst”. Helpen jullie mee?

Iedereen fijne feestdagen maar bovenal een gezond 2022 toegewenst.

Namens bestuur Stichting Sportpromotie B.V.V.
William van den Berk
Wil van de Wiel (voor reactie: sponsorzaken@bvvdenbosch.nl)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!