Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Peter Stolzenbach

6 augustus 2021 12:45


Afgelopen zondag bereikte ons het bericht dat door een noodlottig ongeval Peter Stolzenbach is overleden.

Peter was mede eigenaar van "Tuincentrum Groenrijk"een begrip in Den Bosch. Zijn zoon heeft zijn hele jeugd bij BVV gevoetbald en daar was hij samen met zijn vrouw dan ook altijd bij of ergens op het sportcomplex te vinden.
Door zijn aanwezigheid ontstond er ook een hele warme band tussen de familie en BVV.
Een langer periode ,is mede door zijn inzet, ook een sponsorschap ontstaan tussen BVV en Groenrijk en kwam hij vaak met vele goede adviezen over het reilen en zeilen betreffende de jeugd van BVV.
Ondanks zijn zoon Koen koos om de overstap te maken naar een andere vereniging bleef Peter BVV trouw. Vaak kwam hij op de donderdagavonden nog een kaartje leggen of om gezellig een glaasje te nuttigen en dan ook nog de nodige adviezen te geven met al zijn kennis welke hij zeker beheerste.
Peter was dan ook een zeer graag geziene gast en stond tussen de leden van BVV
Veel te jong , onbegrijpelijk en vele vragen die ons nog resten.......
Peter en zijn familie zullen wij altijd in ons hart meedragen , wij zullen Peter blijven gedenken als een trotse vader, supporter,gezelligheid mens en altijd klaar voor een praatje of geintje
Voor de familie Stolzenbach is dit een bijzonder grote schok om een dierbare op zo’n jonge leeftijd, die nog midden in het leven stond en zoveel plannen had ,te moeten verliezen.
Zijn gezin vrouw Sjannie , dochter Sanne en vriend Koen, zijn zoon Koen en vriendin Daphne en moeder Annie waren alles voor hem en zeker ook zijn broer André en Sigfrid en hun kinderen.
Woorden schieten ons te kort met dit grote verlies van een dierbaar persoon. Bestuur en Leden van Voetbal Vereniging BVV wensen alle nabestaande onze oprechte deelname toe met dit grote verlies en heel veel troost toe tijdens deze moeilijke periode.

Midden in 't leven nog zoveel te geven
Idee en plannen te over in één keer voorbij
Voor ons was je een kei enig in je soort
We zetten ons leven in jouw gedachten voort
Achter tranen van verdriet... schuilt een glimlach van herinneringen...

BVV zal de familie altijd in ons hart bij ons dragen en steunen waar zij daar behoefte aan hebben.

Namens bestuur BVV

Foto AD

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!