Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Positief nieuws! Eindelijk! Hoe nu verder bij BVV ...

22 juni 2021 9:15


Op de pagina van de KNVB bundelen zij de meest gestelde vragen over het coronavirus en de gevolgen voor het voetbal. Deze FAQ wordt continu bijgewerkt. Houd deze pagina dus regelmatig in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste informatie en ontwikkelingen.

Maatregelen
Na de aangekondigde versoepelingen per 26 juni 2021 zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal:

Trainen en spelen van wedstrijden: alle voetballers mogen volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.

Publiek: het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht. Publiek mag dus ook langs het veld staan. Je kunt placering bijvoorbeeld vormgeven door op 1,5 meter afstand stippen of stickers op de ondergrond te plaatsen.

Horeca/ kantine: horeca, en dus ook sportkantines, mogen tot middernacht open. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht.

Kleed- en doucheruimtes: deze mogen sinds zaterdag 5 juni weer gebruikt worden. Heb je deze nog niet gebruikt, dan ligt legionella op de loer. Het is dan ook belangrijk een aantal zaken in acht te nemen voordat er weer veilig gedoucht kan worden.

https://www.knvb.nl/.../veelgestelde-vragen-over-het...

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!