Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

EEN BETER 2021!

22 december 2020 14:00


Wie had ooit kunnen voorspellen dat begrippen als ‘testen’, ‘mondkapjes dragen’, ‘lockdown (intelligent of light)’, ‘groepjes van twee of vier’ zo relevant zouden worden in ons dagelijks leven. En dan nog maar te zwijgen over de COVID-19 cijfers: getallen over besmettingen, ziekenhuisopnames, en erger: opnames op de intensive care en zelfs overlijden.

Tegelijk gaan onze gedachten uit naar die BVV’ers die ons de afgelopen tijd zijn ontvallen en waaraan de club heel veel dank verschuldigd is.

Niemand had een jaar geleden kunnen bedenken dat dit de eerste alinea van een kerst- en nieuwjaarsgroet 2021 zou worden. Want onder nooit eerder meegemaakte omstandigheden is het bestuur met inzet van commissieleden, trainers, technische staf senioren, jeugd en vrijwilligers er toch in geslaagd de club onder moeilijke omstandigheden beperkt draaiende te houden. Hierbij mogen we ook onze hoofdsponsor en overige trouwe sponsors niet vergeten te bedanken voor hun steun en vertrouwen in onze club. En ja, ook qua sponsoring hebben we natuurlijk moeten inleveren.

Mede daarom is de volgende vraag meer dan gerechtvaardigd: hoelang gaan we dit zonder extra steunmaatregelen van gemeente, rijksoverheid én KNVB nog kunnen volhouden? Waarbij te hopen is dat ondertussen senior-, jeugdleden, hun ouders en vrijwilligers als lid en met hun inzet solidair aan de club blijven. Tegelijk is te hopen dat onze sponsors met hun steun ons trouw kunnen blijven!

We begonnen aan een marathon waarvan we niet weten waar de finish ligt. Met het einde van dit jaar in zicht zitten we wederom in een enorme onzekerheid en zijn opnieuw zware maatregelen noodzakelijk. Wel hebben we de finish gelukkig enigszins in beeld. Meerdere vaccins geven houvast voor een sportief en actief 2021. Hoe dat zal verlopen is nog niet duidelijk, maar dat we een beter 2021 tegemoet kunnen zien lijkt onmiskenbaar.

En dat brengt ons terug bij onze gezondheid en vitaliteit. Voor onze vereniging Sportclub BVV, voor onze sponsors, maar natuurlijk vooral voor jou als persoon. Meer dan ooit tevoren wensen we jou en je dierbaren een gelukkig en vooral GEZOND 2021.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!