Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Bart van de Wal overleden

22 december 2020 11:15


Op 20-12-2020 kregen we te horen dat onze zeer gewaardeerde medewerker Bart van de Wal op 71 jarige leeftijd is overleden.
Bart was zeer verbonden met BVV, na zijn pensioen leeftijd was hij dagelijks op ons complex te zien, was een tijdje grensrechter bij het 4e elftal en deed toen al hand en spandiensten voor BVV.
Bart was samen met zijn vrouw ,een trouwe supporter ,bij het 1e elftal voor zowel de thuis als uitwedstrijden.
En verder bezocht Bart veel thuiswedstrijden van de jeugd. Op de zaterdagen was Bart de gehele dagen bij BVV om maar zoveel mogelijk wedstrijden te bekijken van de jeugdelftallen.
Bart zijn grootste trots was zijn kleindochter, en volgde alles van haar op de voetbalvelden.
Bart stond voor iedereen klaar en was voor BVV van onschatbare waarde, in de ochtend stond de koffie klaar en na zijn pensioen een vaste vrijwilliger voor BVV waar hij mening klusje voor heeft geklaard.
Je kon altijd bij hem terecht was niet een stukje pijp en wat gereedschap of een moertje of schjroefje ....Bart had het wel en reed hij weer op en neer met zijn scooter
Door de corona was er de laatste maanden weinig sociaal contact. geen bakkie koffie in het weekend maar ook in de avonden niet en daarom valt dit droevige bericht erg zwaar
Bart zal zeker niet vergeten worden.
Wij wensen zijn vrouw Mena en de rest van de familie veel strekte toe met dit grote verlies

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!