Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Solidariteit is belangrijk voor de club!

20 november 2020 11:15


Solidariteit is belangrijk voor de club!
Vraag bijvoorbeeld geen terugbetaling van contributie!

We leven in moeilijke, uitzonderlijke tijden. Het Coronavirus trekt een zware wissel op alle aspecten van ons leven. Ook de activiteiten van Sportclub BVV, de club waar jullie lid van zijn, staan vrijwel volledig "on hold".
De verantwoordelijken, bestuursleden, commissieleden, coaches, vrijwilligers en overige die onze club een warm hart toedragen vragen zich (terecht) af hoe het nu verder moet?
Kunnen de activiteiten vrij snel worden hervat, in welke mate en hoe? De bezorgdheid bij de bestuurders over de toekomst van onze vereniging en van vele amateur sportverenigingen is groot.
„We vragen dan ook aan alle individuele leden om solidair te zijn met hun club.‟ Concreet vragen wij de clubleden om het betaalde „lidgeld‟ nu niet terug te vragen. We zitten in een situatie van overmacht. En dat geldt voor iedereen. Velen zitten met grote vragen voor de nabije toekomst.

We zijn ervan overtuigd dat de verantwoordelijken van onze club er alles doen om zo snel mogelijk een goede doorstart te realiseren als het weer mogelijk is. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat als we weer mogen voetballen er wordt nagedacht om trouwe sporters, vrijwilligers en sponsors op een of andere wijze in de toekomst te compenseren voor de voorbije periode.

Hebben jullie ideeën die kunnen bijdragen BVV de winter en de periode daarna door te helpen, laat dat dan weten. Samen met het bestuur en commissies die binnen BVV actief zijn kijken we dan naar manieren om de suggesties te realiseren.
Uiteraard kun je hierover rechtstreeks contact opnemen met het bestuur via email: bestuur@bvvdenbosch.nl

Alvast bedankt voor het begrip en aanleveren van ideeën.
“Graag zien we elkaar zodra het weer mag, blijf ondertussen GEZOND én fit”

Namens bestuur Stichting Sportpromotie B.V.V.
Wil van de Wiel, voorzitter
Voor reactie hierop: wlvandewiel@hetnet.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!