Erik Meulendijk volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer - s.c. B.V.V. Bossche Voetbalvereniging

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Erik Meulendijk volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer

24 januari 2018 9:45


Erik Meulendijk volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer BVV/Timmermans Infra.

Het bestuur van de BVV/Timmermans Infra is uitermate verheugd en trots te kunnen mededelen dat het erin is geslaagd om Erik Meulendijk te contracteren als hoofdtrainer voor het seizoen 2018-2019.

Voor het seizoen 2018-2019 is met Erik Meulendijk overeenstemming bereikt over een verbintenis voor de functie van hoofdtrainer van de Zondagselectie van BVV/Timmermans Infra. Er zal een contract getekend worden voor één seizoen met de intentie van beide partijen elkaar voor een langere periode te binden. Het bestuur is ervan overtuigd, dat met Erik Meulendijk een waardige vervanger voor Hans Lathouwers is aangetrokken. Erik is direct verantwoordelijk voor de training, coaching en het voetbaltechnisch beleid van de Zondag-selectie en in het bijzonder voor het vlaggenschip van de vereniging, Zondag-1.

Erik Meulendijk is 47 jaar en woonachtig in ‘s-Hertogenbosch. Als voetbaltrainer is hij in het bezit van het trainersdiploma UEFA A Trainer-Coach I Senioren. Hij is begonnen als jeugdtrainer en werkzaam geweest als hoofdtrainer bij DSC (vanaf januari 2009 tot juni 2014) en is vanaf juli 2014 hoofdtrainer van Emplina. Na vijf seizoenen bij DSC, waarin Erik DSC bijna van de 4e naar de 2e klasse had gebracht, is Erik de laatste vier seizoenen werkzaam bij Emplina, spelend in de 2e klasse. Onder Erik promoveerde Emplina 1,5 jaar geleden naar de tweede klasse. Afgelopen seizoen liep de Empelse club promotie naar de eerste klasse nipt mis. Dit seizoen staat Emplina in de middenmoot, in dezelfde klasse als zijn toekomstige vereniging BVV/Timmermans Infra. Verder is Erik geen onbekende voor onze buurman en samenwerkingspartner FC Den Bosch, Erik is namelijk als professioneel voetballer van FC Den Bosch langdurig actief geweest, o.a. met als hoogtepunt de bekerfinale in het seizoen 1990 - 1991.

(Elftalfoto bekerfinale BVV Den Bosch – Feyenoord seizoen 1990 - 1991)

Bestuur en Technische Commissie zijn er van overtuigd dat BVV/Timmermans Infra, in de persoon van Erik Meulendijk, op basis van zijn spelers – én trainerscarrière, een toptrainer en een meer dan waardige opvolger hebben aangetrokken om samen met ons te gaan proberen onze aspiraties verder te verwezenlijken.

Zijn visie óp het voetbal en passie vóór het voetbal passen ten volle bij onze eigen ambities en stemmen ons uitermate hoopvol voor de toekomst .


Gerard de Groen

Voorzitter s.c. BVV/Timmermans Infra

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!